ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.
Εάν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει αδυναμία λήψης, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.


ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Επιλέγοντας να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της τράπεζας Πειραιώς, η οποία σας προσφέρει τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής με την κάρτα σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε αυτό το διάστημα δεν αποθηκεύονται προσωπικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της κάρτας σας) στο folliawedding.gr.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Επιλέγοντας την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (επίσκεψη σε κατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking) θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 9522587 ή να μας στείλετε email στο info@folliawedding.gr για επιβεβαίωση της κατάθεσης.
Τραπεζικός λογαριασμός:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR7901710220006022010112244
Όνομα δικαιούχου: Δημητριάδου Αμαλία

Στην τραπεζική απόδειξη θα πρέπει να γράψετε ως αιτιολογία το όνομά σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού ορίου των 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας, η εμπορική συναλλαγή παύει να υφίσταται χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, εκτός εάν έχετε προηγουμένως ζητήσει παράταση κατά την ημερομηνία κατάθεσης.
Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται με έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας και υπάρχουν τραπεζικά έξοδα, τότε τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.